Wim Lybaert heel duidelijk tegen zijn vrouw: "Dat zal nooit gebeuren" Nieuws
Nieuws

Wim Lybaert heel duidelijk tegen zijn vrouw: "Dat zal nooit gebeuren"

Wim Lybaert heel duidelijk tegen zijn vrouw: "Dat zal nooit gebeuren"

Wim Lybaert heeft een bloeiende tv-carrière. Daarnaast moet hij ook nog eens voor zijn gezin zorgen. Wim heeft drie tieners in huis. De presentator heeft het dus erg, erg druk.

"Gelukkig heb ik een geweldige vrouw, die ik heb leren kennen bij Woestijnvis. Katrien was daar redactrice en weet heel goed hoe een programma wordt gemaakt. Momenteel zit ik in een golf waarin ik zeven dagen op zeven heel hard werk, omdat het programma op antenne moet", zegt Wim in Story.

"Maar ik doe dat graag", gaat Wim verder. "Ik weet ook dat die deadline gerespecteerd moet worden. Die postproductie, het monteren en het afwerken na het filmen heb ik al zo vaak gedaan. Maar eens die fase achter de rug is, ben ik weer langer thuis en heb ik veel tijd voor Katrien en ons gezin."

Wim kan rekenen op het volste begrip van zijn vrouw, wat ontzettend belangrijk is voor hem. "Het televisie maken zoals ik het doe, zal nooit een nine-tofive-job zijn. Mijn vrouw wéét dat ook, hoewel het voor de buitenwereld soms lijkt alsof ik mijn gezin een tijd in de steek laat. Misschien is dat ook zo, maar het is, net als voor de vissers, eigen aan de job."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws