Wim Lybaert emotioneel na afscheid: "De laatste keer" Nieuws
Nieuws

Wim Lybaert emotioneel na afscheid: "De laatste keer"

Wim Lybaert emotioneel na afscheid: "De laatste keer"

Op vrijdag 1 juli vond de allerlaatste uitzending van 'De Madammen' plaats op Radio 2. En dat liet ook televisiemaker Wim Lybaert niet onberoerd.

Na 15 jaar is er een einde gekomen aan het populaire Radio 2-programma 'De Maddammen'. Afgelopen vrijdag namen Anja Daems en Cathérine Vandoorne, de twee oermadammen die van begin tot einde de show presenteerden, afscheid van het publiek.

"Radio 2 is en blijft het beste gezelschap, dat blijft het ook in de toekomst", waren hun laatste woorden. Ook Wim Lybaert was een trouwe luisteraar en graag geziene gast in het programma. Hij schreef dan ook een mooie boodschap voor hen op zijn Instagrampagina.

"De laatste keer 'De Madammen' vandaag. Het einde van een tijdperk! Anja, Cathérine, Britt en Siska, dankjulliewel voor de warme ontvangst elke keer, de toffe babbels en de schaterlachen. Ik ga jullie missen. Dikke kus, Wim", schrijft hij bij enkele foto's van toen hij te gast was in 'De Madammen'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws