Wim Lybaert doet erg zware onthulling: "Depressief" Nieuws
Nieuws

Wim Lybaert doet erg zware onthulling: "Depressief"

Wim Lybaert doet erg zware onthulling: "Depressief"

Het nieuwe seizoen van 'Het Huis' begint met Wim Lybaert. Daarin doet de tv-maker een opmerkelijke onthulling. Zo was hij lang depressief.

"Ik ben lang depressief geweest, voelde me een loser, een niemendal", legt Wim uit. "De gast die altijd als laatste werd gekozen als een groep moest ingedeeld worden. Na mijn dertigste is het wel allemaal goed gekomen."

Hij vertelt ook over een kant van zichzelf die maar weinig mensen kennen. Hij kan namelijk écht boos worden, al is het wel op zichzelf. “Vooral op mezelf", klinkt het. "Dan roep ik in de auto, dan scheur ik thuis mijn vest in twee. Omdat ik het niet uit kreeg (lacht). Ik ben een binnenvetter. Tot ik ontplof. En dan ben ik boos. Ik ben echt niet alleen die teddybeer die mensen altijd in mij zien. Gelukkig misschien dat ik niet zomaar in een hokje pas.”

Het nieuwe seizoen van 'Het Huis' met Eric Goens is op Eén te zien vanaf vanavond om 20.40 uur. Het is ieder seizoen weer een van de best bekeken programma's in Vlaanderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws