Willy Sommers helemaal in paniek na positieve zwangerschapstest: “Benauwd” Nieuws
Nieuws

Willy Sommers helemaal in paniek na positieve zwangerschapstest: “Benauwd”

Willy Sommers helemaal in paniek na positieve zwangerschapstest: “Benauwd”

Willy Sommers heeft met Luna en Luka twee kinderen. Luna is intussen al 21 en Luka is 17. Nochtans wilde Willy aanvankelijk helemaal geen kinderen. Dat had hij zo ook duidelijk gemaakt aan zijn vrouw Cindy.

Tot hij op een bepaald moment een positieve zwangerschapstest vond van Cindy. “Ik kreeg het op slag benauwd en zeer warm”, vertelt de zanger in PRIMO. “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen. “Dat meen je niet?”, vroeg ik. “Hoe moeten we dat doen? Ik ben bijna niet thuis. En ik ben bijna vijftig jaar!”

Gelukkig kon Cindy haar partner tot rust brengen. “Cindy heeft me onmiddellijk gerustgesteld. ‘Ik zorg voor alles’, zei ze. ‘Ik wil gewoon een kind met jou! Voor de rest moet je je om niets bekommeren.’ Uiteindelijk zijn we ervoor gegaan en is gebleken dat Cindy echt een geweldige moeder is.”

Nu zou hij Luka en Luna niet meer kunnen missen. “Vroeger, voor ik kinderen had, had ik een veel onbezorgder leven, dat is zeker, maar een leven zonder mijn kinderen zou ik me vandaag niet meer kunnen voorstellen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws