Will Tura zwaar aangedaan door Gert Verhulst Nieuws
Nieuws

Will Tura zwaar aangedaan door Gert Verhulst

Will Tura zwaar aangedaan door Gert Verhulst

Gisteren ging de musical 'Vergeet Barbara' ter ere van Will Tura in het Pop-Up Theater in Puurs in première. Dat is de musical van Gert Verhulst, James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans.

Will Tura was na afloop zeer emotioneel. "Ik heb hier lang naar uitgekeken", vertelt Will aan HLN. "Deze musical heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Wat een feest om mijn muziek op deze manier tot leven te zien komen. Dank voor dit mooie cadeau, Gert. Ik koester het met heel mijn hart."

“Het idee voor deze musical ontstond vijf jaar geleden”, legt Gert Verhulst uit. “Ik trok toen met Jonas, James en Jelle door Vlaanderen als de Bandido’s. Dat klikte toen zo goed, dat we besloten samen theater te maken. Studio 100 werkte toen net met Will samen voor de muziek van de musical ‘40-45’. De link was snel gelegd om zijn muziek als basis voor een nieuwe musical te gebruiken."

"Er zijn in Vlaanderen niet veel artiesten met wiens oeuvre je zo’n avondvullende productie kan maken. Aangezien Will 65 jaar geleden als artiest debuteerde, en we ook uit die beginperiode liedjes gebruiken, is dit wellicht de musical waar het langst aan geschreven werd", aldus Gert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws