"Wij zijn al bijna drie jaar samen": Gloria Monserez verklapt eindelijk meer over 'de liefde van haar leven' Nieuws
Nieuws

"Wij zijn al bijna drie jaar samen": Gloria Monserez verklapt eindelijk meer over 'de liefde van haar leven'

"Wij zijn al bijna drie jaar samen": Gloria Monserez verklapt eindelijk meer over 'de liefde van haar leven'

Gloria Monserez maakte eerder al bekend dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden. Verschillende weekbladen dachten toen dat ze samen was met Aaron Blommaert, maar dat bleek uiteindelijk toch niet te kloppen. In een nieuw interview onthult Gloria meer over haar relatie.

Gloria Monserez zal binnenkort schitteren in een nieuwe online reeks van GoPlay genaamd ‘Liefdestips aan mezelf’. Daarin speelt ze de zeventienjarige Olivia die op zoek gaat naar de beste tips om een lief te scoren. Toch heeft Gloria die tips niet meer nodig, want ze heeft al even een relatie.

Dag Allemaal schreef eerder al dat ze een relatie zou hebben met Aaron Blommaert, maar dat gerucht ontkende hij zelf in een interview met Flair. "Gloria heeft in een interview weleens verteld dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden, maar ik moet jullie teleurstellen: ik ben het niet”, vertelde de ‘Familie’-acteur toen.

Wie de gelukkige dan wel is, dat verklapt Gloria nog niet. Wat ze wel wilt delen is dat ze zeker weet dat ze de ware heeft gevonden. “Het gevoel dat ik smoorverliefd ben op die persoon keerde telkens terug”, geeft ze toe aan Het Nieuwsblad. “We zijn al bijna drie jaar samen. Nu wist ik voor het eerst: oké, dit zit goed. Ik kan het écht wel zeggen: dit is de liefde van mijn leven”, aldus Gloria.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws