Wie is Wiebeke De Wachter (28), de nieuwe vlam van Tom Boonen (42)? "Ongelooflijk slimme madame" Nieuws
Nieuws

Wie is Wiebeke De Wachter (28), de nieuwe vlam van Tom Boonen (42)? "Ongelooflijk slimme madame"

Wie is Wiebeke De Wachter (28), de nieuwe vlam van Tom Boonen (42)? "Ongelooflijk slimme madame"

Tom Boonen (42) heeft na twintig jaar een punt gezet achter zijn relatie met Lore Van de Weyer (39). Inmiddels heeft de ex-wielrenner ook al een nieuwe vriendin: de 28-jarige Wiebeke De Wachter. In Het Laatste Nieuws onthult Tom Boonen nu ook meer over zijn nieuwe vlam.

Wiebeke De Wachter is 28 jaar, afkomstig uit Gent en ze is het nichtje van veldrijder Eli Iserbyt. Inmiddels vormt ze al ruim een jaar een koppel met Tom Boonen. Afgelopen zomer waren de twee ook al samen te zien op verschillende festivalweides. "We hebben nooit een geheim van gemaakt van onze relatie", aldus Tom Boonen in Het Laatste Nieuws.

Wiebeke woont zelfs al een tijdje bij Tom. “Wiebeke woont sinds een jaar bij me in Mol", vertelt de ex-wielrenner. "En alles verloopt prima", vult hij aan. Tom heeft ook alleen maar lovende woorden voor zijn nieuwe vriendin. “t ‘Is echt een ongelofelijk slimme madame", vertelt hij trots.

Momenteel volgt Wiebeke een bijkomende opleiding tot ‘Trademark Attorney’, een soort van advocaat binnen het ‘intellectueel eigendomsrecht’. Ook bij haar collega's van De Clercq & Partners is Wiebeke erg geliefd. “Nooit zonder glimlach", klinkt het bij hen.

Creatieve denker

“Wiebeke zet altijd dat stapje extra. Dat ligt in haar natuur", vervolgen haar collega's. "Wiebeke kan haar hoofd ook koel houden onder grote stress en verliest nooit haar geduld. Ze is een creatieve denker en kan ook moeilijke situaties aan", aldus haar collega's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws