Werner De Smedt (52) opgenomen in het ziekenhuis: dit zijn de gevolgen voor 'Familie' Nieuws
Nieuws

Werner De Smedt (52) opgenomen in het ziekenhuis: dit zijn de gevolgen voor 'Familie'

Werner De Smedt (52) opgenomen in het ziekenhuis: dit zijn de gevolgen voor 'Familie'

Werner De Smedt is opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat de 'Familie'-acteur zelf weten in Dag Allemaal. Hij moet dringend een operatie ondergaan.

Zo laat Werner De Smedt weten dat hij al een jaar sukkelt met zijn heup nadat hij begon met lopen. "Toen ik stopte met roken, ben ik beginnen te lopen. Tijdens stretchoefeningen kreeg ik ineens pijn in mijn lies. Ik dacht dat het zou overgaan, maar in januari raakte ik niet meer vooruit. Het kraakbeen bleek helemaal weg", vertelt de 'Familie'-acteur.

Nu is hij opgenomen in het ziekenhuis voor een nieuwe heup. "Ik ben blij dat ik onder het mes mag, want ik kan me alleen nog binnenshuis bewegen. Ik heb geen leven meer", zegt De Smedt. Maar gelukkig heeft dat weinig gevolgen voor de 'Familie'-kijkers.

We zullen Rudi Verbiest namelijk niet moeten missen in ‘Familie’. "Ik heb de voorbije maanden hard doorgewerkt, zodat ze al mijn materiaal hebben. Nu doen ze opnamen waar ik niet bij moet zijn", aldus de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws