Wendy uit 'Blind Getrouwd' is smoorverliefd en stelt voor het eerst haar nieuwe vriend voor Nieuws
Nieuws

Wendy uit 'Blind Getrouwd' is smoorverliefd en stelt voor het eerst haar nieuwe vriend voor

Wendy uit 'Blind Getrouwd' is smoorverliefd en stelt voor het eerst haar nieuwe vriend voor

Wendy Dirven kan je nog kennen van haar deelname aan 'Blind Getrouwd' in 2018. Zij werd - helaas zonder succes - gekoppeld aan de sportcoach Damiano Fiore. Maar nu lijkt Wendy haar prins op het witte paard toch gevonden te hebben.

Wendy en Damiano bleken helaas geen match vier jaar geleden in 'Blind Getrouwd'. Kort daarna leerde Wendy iemand kennen, maar helaas liep ook die relatie al snel op de klippen.

Nu lijkt Wendy, die momenteel aan de slag is als zelfliefdecoach, toch opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Zo stelde Wendy zopas voor het eerst haar nieuwe vriend voor op Instagram.

Uit haar Instagrampost blijkt ook dat Wendy al een jaar samen is met haar nieuwe vriend Maikel. Wendy krijgt dan ook heel wat felicitaties van haar volgers. "Heel veel geluk samen", klinkt het meermaals in de reacties. "Zoveel liefde", schreef Nuria uit 'Blind Getrouwd' dan weer bij de mooie kiekjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws