Welke rol zal Bob uit 'Down the road' spelen in 'Thuis'? Acteur Mathias Vergels onthult meer Nieuws
Nieuws

Welke rol zal Bob uit 'Down the road' spelen in 'Thuis'? Acteur Mathias Vergels onthult meer

Welke rol zal Bob uit 'Down the road' spelen in 'Thuis'? Acteur Mathias Vergels onthult meer

Bob uit 'Down the road' werd gisteren compleet onverwacht verrast door 'Thuis'-acteur Mathias Vergels. Zo ziet Bob binnenkort zijn droom in vervulling gaan. Hij heeft namelijk een klein rolletje beet in zijn favoriete soap.

Op dinsdag 21 maart waren Bob Peeters en Dieter Coppens te gast bij MNM naar aanleiding van Wereld Downsyndroomdag. Daar kreeg hij ongelooflijk nieuws te horen. Zo belde Mathias Vergels hem met de vraag of hij het zou zien zitten om een kleine rol in 'Thuis' te spelen. Bob had eerder al meermaals aangegeven dat dat een grote droom van hem was.

“Zeg makker, ik heb een vraagje voor jou. We zouden dat echt heel tof vinden als jij een keer met ons een dag komt meespelen. We hebben een rolletje voor jou gefixt. Wil je dat doen?", vroeg Mathias aan Bob, die meteen een gat in de lucht sprong. “Ouh geweldig! Echt bedankt, Mathias. Echt waar. Ik had dat echt niet verwacht", aldus een enthousiaste Bob.

"Binnenkort verwachten we je op de set", vervolgde Mathias nog. “Ik ben wel heel benieuwd welke rol hij gaat krijgen”, vroeg Dieter aan Mathias. Die laatste onthulde ook al iets meer over de rol van Bob. “Ja ik ben ook heel benieuwd. Het heeft iets te maken met het ziekenhuis. Je zal wel zien, het gaat heel plezant zijn. Ik beloof het jou", aldus de 'Thuis'-acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws