Weldra een 'Blind Getrouwd'-baby? Florence en Jiri onthullen groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Weldra een 'Blind Getrouwd'-baby? Florence en Jiri onthullen groot nieuws over gezinsuitbreiding

Weldra een 'Blind Getrouwd'-baby? Florence en Jiri onthullen groot nieuws over gezinsuitbreiding

Florence Vandoorne en Jiri Punt zijn een halfjaar na hun huwelijk nog altijd smoorverliefd op elkaar. In TV Familie onthullen de twee ook meer over hun kinderwens.

Florence en Jiri namen een trage start in 'Blind Getrouwd' maar dat heeft hen geen windeieren gelegd. Zo is de band tussen de twee tortelduifjes alleen maar sterker geworden.

Eerder liet het koppel al weten dat ze samen een woning willen zoeken en nu hebben ze ook groot nieuws over hun kinderwens. "We willen graag kinderen", vertelt Florence deze week in TV Familie. Al zullen die er niet meteen komen. "Dat zal nog niet voor 2023 zijn. We willen nu vooral nog meer genieten van elkaars gezelschap", aldus Florence. Ook Jiri is het daarmee eens.

"Ik heb altijd al vader willen worden", vertelt Jiri. "Met Florence een gezin stichten lijkt me dan ook zalig. Maar we willen ons niet vergalopperen. Het is een pittige periode geweest. We willen nu gewoon beetje bij beetje onze toekomst uitstippelen", besluit de politieagent.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws