ShowbizzTime

"We zijn al een jaar samen": Iluna Timmerman stelt voor het eerst haar vriend Robin voor

Stephanie Planckaert en Iluna Timmerman
I Foto: Photonews I
door Redactie

Iluna Timmerman, de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, is verliefd. Daarover vertelt ze deze week in het weekblad Story. Op Instagram deelde het koppeltje ook enkele foto’s van hun tweetjes.

Iluna Timmerman is verliefd en iedereen mag het weten. De 17-jarige dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman vond de liefde bij Robin Warrant, ook een wielrenner. Hij rijdt voor dezelfde ploeg als haar broer Mageno en haar neef Devon.

“We zijn nu bijna een jaar samen, maar kennen elkaar al heel lang”, vertelt Iluna in Story. “We zaten op dezelfde school. Hij is net als ik bijna achttien”, vervolgt ze. Op Instagram heeft zowel Iluna als haar vriend Robin nu een foto gedeeld van hun tweetjes.

Iluna koos voor een mooie zwart-witfoto waarbij we het koppeltje langs achteren kunnen bewonderen. Robin deelde een andere liefdevolle foto op zijn Instagrampagina. “Coup de foudre“, schreef hij er toepasselijk bij. Daarop kunnen we Robins gezicht ook voor het eerst zien. Aan de verliefde blikken te zien is de liefde duidelijk erg groot tussen de twee.

Laatste nieuws