Wat spookte Lars van 'Familie' echt uit in Frankrijk? Nieuw boek onthult passionele details Nieuws
Nieuws

Wat spookte Lars van 'Familie' echt uit in Frankrijk? Nieuw boek onthult passionele details

Wat spookte Lars van 'Familie' echt uit in Frankrijk? Nieuw boek onthult passionele details

Deze week keert Lars, gespeeld door Kürt Rogiers, terug in 'Familie'. Ook het nieuwe 'Familie'-boek 'Weerwraak' kwam deze week uit, waarin Lars openhartig vertelt wat hij al die tijd heeft uitgestoken in Frankrijk.

De publicatie van een nieuw ‘Familie’-boek gaat meestal ook gepaard met de comeback van een personage. Dat was ook zo bij Louise en Marie-Rose. Lars duikt dus normaal deze week nog op in 'Familie'.

In het boek 'Weerwraak' wordt nu duidelijk wat Lars heel die tijd gedaan heeft in Nice. Daaruit blijkt dat hij de eerste dagen alleen doorbrengt in bed, in zijn luxueuze huis in Nice omdat hij rouwt om de breuk met Veronique. Maar lang duurt zijn liefdesverdriet niet.

De player in Lars komt namelijk snel opnieuw naar boven. De ene onenightstand wordt opgevolgd door de andere. Maar dan komt hij tot het besef dat die zijn liefdesverdriet niet kunnen oplossen waarop hij besluit om zich aan te sluiten bij een klooster.

Mysterieuze boodschap

Daar ontdekt hij een mysterieuze boodschap, een boodschap die zowel Lars als het leven van anderen in gevaar brengt. "Wie heeft het op mij gemunt?", vraagt Lars zich af. Het boek stopt met een passage over de seksfeestjes die nu al in bod komen in 'Familie'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws