Wat is Chris van plan in 'Thuis'? Danny Timmermans onthult meer: "Kijker zal niet ontgoocheld zijn" Nieuws
Nieuws

Wat is Chris van plan in 'Thuis'? Danny Timmermans onthult meer: "Kijker zal niet ontgoocheld zijn"

Wat is Chris van plan in 'Thuis'? Danny Timmermans onthult meer: "Kijker zal niet ontgoocheld zijn"

Drugsbaron Chris Geerinckx is dan toch niet dood in 'Thuis'. Zo dook hij afgelopen week plots terug op in de reeks als tuinman Stieg in het woonzorgcentrum waar Veerle (Karin Tanghe) in de dagopvang zit. In Het Laatste Nieuws onthult acteur Danny Timmermans (54) nu ook al meer over zijn rol.

Vorige week maakte drugsbaron Chris Geerinckx opnieuw zijn intrede in 'Thuis'. En die zal zonder twijfel voor heel wat spanning zorgen. "Het mag duidelijk zijn: Chris komt natuurlijk niet terug om rustig een koffie te drinken", vertelt acteur Danny Timmermans over zijn terugkeer in de populaire soap.

Hoewel hij nog niet veel kan verklappen, onthult de acteur wel al dat Chris wraak komt nemen. "Ik mag niks spoilen, maar het is wel duidelijk dat hij nog een paar rekeningen wil vereffenen. Hij wil wraak", zegt Timmermans. En Chris wil blijkbaar op heel wat mensen wraak nemen. Zo zijn er heel wat personages die niet blij zullen zijn met zijn terugkeer.

Allereerst wil Chris wraak nemen op Tim, aangezien de moordpoging op hem mislukte. "Het zou logisch zijn dat Chris die fout komt rechtzetten", zegt Timmermans. Bovendien is Harry, de voormalige zakenpartner en bloedbroeder van Chris, nu ook één van zijn vijanden. "Chris wil sommigen een lesje leren. En hoe stijlvoller dat kan, hoe beter. Want Chris blijft een slimme schurk, die niks aan het toeval wil overlaten", aldus de acteur. "De kijker zal niet ontgoocheld zijn", belooft Timmermans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws