"Wat een lichaam!": Pommeline Tillière maakt volgers helemaal gek met kiekje van ronde billen Nieuws
Nieuws

"Wat een lichaam!": Pommeline Tillière maakt volgers helemaal gek met kiekje van ronde billen

"Wat een lichaam!": Pommeline Tillière maakt volgers helemaal gek met kiekje van ronde billen

Pommeline Tillière zit sinds enkele maanden op het erotische platform OnlyFans. Maar ook op Instagram trakteert ze haar volgers regelmatig op pikante kiekjes. Nu deelde ze een foto waarop ze pronkt met haar ronde billen.

Pommeline Tillière werd bij het grote publiek bekend door haar deelnames aan 'Temptation Island'. Sindsdien is een zeer populaire influencer op Instagram. Zo heeft de blondine momenteel maar liefst 371.000 volgers.

Die volgers laat ze ook vaak meegenieten van haar prachtige lichaam. Zo deelt Pommeline regelmatig sexy plaatjes van zichzelf op haar Instagrampagina. Dat doet de realityster ook nu weer. Deze keer zet ze haar billen volop in de kijker.

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de gewaagde foto. "Wauw!”, “Prachtige foto”, “Wow! Wat ben je toch een prachtvrouw!”, “Mhm zo’n sexy lichaam!”, “Babe!”, "Zo knap!" en “Wat een lichaam!”, klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws