"Wat een babe": 'Temptation'-Megan showt haar rondingen in een wel erg strak sportsetje Nieuws
Nieuws

"Wat een babe": 'Temptation'-Megan showt haar rondingen in een wel erg strak sportsetje

"Wat een babe": 'Temptation'-Megan showt haar rondingen in een wel erg strak sportsetje

Megan Desaver is terug in België nadat ze enkele maanden in Dubai vertoefde. Ook hier laat ze zich van haar meest sexy kant zien. De realityster post een opvallend plaatje op Instagram waarop ze op het strand poseert en vol in haar boezem laat kijken.

Megan Desaever is bekend geworden door haar deelname aan het tv-programma ‘Temptation Island’. Het was een hele tijd stil rond haar, maar de laatste maanden werd er heel wat over haar geschreven. Zo gaf ze onder andere toe dat ze geen belastingen betaalde op haar OnlyFans-inkomsten en met die uitspraak veroorzaakte ze meteen commotie.

Ook rond haar liefdesleven was veel te doen. Zo trok ze samen met haar ex-vriend Dennis Roos naar Dubai, waar ze zich ook verloofden. Helaas was de liefde snel bekoeld, want niet veel later gingen ze al uit elkaar. Megan besloot om alleen in de Verenigde Arabische Emiraten te blijven, maar nu is ze toch even terug in België.

Op het strand van Oostende poseert ze nu in een strak sportsetje voor de camera. Megan pronkt met haar goedgevulde boezem en dat valt duidelijk in de smaak bij haar volgers. “Beauty”, “Wauwie”, “Jawadde dadde”, “Sexy”, “On fire”, “Wat een verschijning”, “Je ziet er prachtig uit”, “Toppertje”, “Schoonheid”, “Zo knap” en “Je ziet er stralend uit in je mooie sportsetje”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws