ShowbizzTime

Wanneer keert Hanne terug in 'Familie'? Actrice Margot Hallemans onthult het antwoord

Hanne in Familie
I Foto: VTM I
door Redactie

Deze week moesten we afscheid nemen van Hanne in ‘Familie’. Zij vertrok samen met haar zoontje Gaston op retraite naar Nepal. Maar hoelang zal Hanne uit de reeks verdwijnen? Actrice Margot Hallemans, die al jaren de rol van Hanne vertolkt, onthult nu meer op Instagram.

Afgelopen maandag is Hanne met Gaston vertrokken naar Nepal. Daarmee verdwijnt actrice Margot Hallemans een tijdlang uit de reeks. Blijkbaar was het Margot zelf die gevraagd had om een pauze te nemen bij ‘Familie’.

De actrice wilde namelijk graag naar Zuid-Afrika reizen, waar haar beste vriendin in het huwelijksbootje gestapt is. Ze ging er ook rondreizen en deed er aan vrijwilligerswerk. Het vertrek van Hanne uit ‘Familie’ is dus slechts tijdelijk. “Ze komt wel degelijk terug. De exit is maar tijdelijk, kijkers hoeven zich geen zorgen te maken”, liet Margot eerder deze week weken in HLN Showbits.

Op haar Instagrampagina onthulde Margot nu ook al wanneer ze zal terugkeren in de populaire soap. “De exit van Hanne is wel degelijk tijdelijk, want vóór de seizoensfinale zal ze al terug op het scherm te zien zijn”, aldus de actrice. “Met opgeladen batterijen en veel spelgoesting zal ik in april terug op de set staan van ‘Familie’”, klinkt het ook nog.

Laatste nieuws