Walter Grootaers krijgt bijzonder triest nieuws te horen Nieuws
Nieuws

Walter Grootaers krijgt bijzonder triest nieuws te horen

Walter Grootaers krijgt bijzonder triest nieuws te horen

Walter Grootaers heeft erg slecht nieuws te horen gekregen. De broer van Walter, Alain Grootaers, werd namelijk getroffen door een hersenbloeding.

Op 19 januari kregen we de melding dat Alain Grootaers werd getroffen door een hersenbloeding”, meldt het bericht op tegenwind.tv, het coronakritische project van Alain Grootaers.. “Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis."

"De medische staf die competent is op dit domein, biedt alle mogelijke zorgen", vervolgt het medium. "Zijn dochter Julia en zijn partner Estrella blijven dag en nacht aan zijn zijde om hem de nodige steun te bieden. De familie is op de hoogte en wordt dagelijks gebrieft over zijn situatie. We hopen dat zijn medische toestand stabiliseert zodat een langdurige herstelperiode ingezet kan worden.”

Alain Grootaers was in 2003 de allereerste Slimste Mens. Hij is ook bekend als manager van De Kreuners en zijn deelname in ‘De rechtvaardige rechters’ op Canvas en later op Radio 2.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws