Waarom moest Chiara het 'Big Brother'-huis verlaten? Michelangelo onthult plots meer Nieuws
Nieuws

Waarom moest Chiara het 'Big Brother'-huis verlaten? Michelangelo onthult plots meer

Waarom moest Chiara het 'Big Brother'-huis verlaten? Michelangelo onthult plots meer

Woensdagmiddag werd de livestream van 'Big Brother' een tijdlang stopgezet. Nu raakte ook bekend waarom dat gebeurde. Zo heeft bewoonster Chiara het huis moeten verlaten. In de livestream onthulde Michelangelo ook meer over haar vertrek.

“Wegens privéomstandigheden heeft Chiara het huis helaas moeten verlaten”, klinkt het op de Instagrampagina van ‘Big Brother’. Wat er precies aan de hand is, is nog niet geweten. Maar nadat Chiara vertrok, had Michelangelo er wel een gesprek over met Jason.

Uit dat gesprek blijkt dat de familie van Chiara gevraagd heeft om haar uit het huis te laten vertrekken. "Als je familie zegt dat je naar huis moet komen, dan moet je dat doen", horen Michelangelo zeggen. "Het is inderdaad de juiste beslissing van haar", pikt Jason in. "Ik zou identiek hetzelfde doen", klonk het ook nog.

De bewoners zijn ook erg aangeslagen door haar plotse vertrek. Zo was het muisstil in het huis nadat ze het nieuws vernamen. Rond 14 uur gingen de bewoners aan tafel, maar daar werd amper een woord gezegd. Ook op sociale media wordt erg geschrokken gereageerd op het nieuws. “Hoop dat er niets ernstigs is gebeurd met Chiara of haar familie!” en “Veel sterkte aan Chiara en haar familie. Hopelijk komt alles goed”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws