VTM is helemaal niet tevreden over Mathieu Terryn: “Kom het maar uitleggen” Nieuws
Nieuws

VTM is helemaal niet tevreden over Mathieu Terryn: “Kom het maar uitleggen”

VTM is helemaal niet tevreden over Mathieu Terryn: “Kom het maar uitleggen”

Mathieu Terryn zorgt voor heisa in de nieuwste aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’. Hij doet namelijk iets waar VTM helemaal niet mee kan lachen.

Mathieu Terryn kennen we voornamelijk als de zanger van de band ‘Bazart’. Momenteel schittert hij ook op tv in ‘The Voice van Vlaanderen’. Net zoals Jan Paternoster is Mathieu een nieuwe coach. Toch verloopt dat niet zo vlot voor hem, want in zijn vierde aflevering breekt hij het decor al af.

Het loopt namelijk volledig fout tijdens de mooie auditie van Cara. Mathieu vond de performance van Cara heel goed en hij wilde draaien voor haar. Zodra hij op de rode knop drukt, merkt hij op dat zijn stoel niet meer werkt. Daardoor is hij genoodzaakt om op zijn stoel te gaan staan, zodat hij toch naar het optreden kan kijken.

Nu deelt VTM op Instagram een filmpje waarin getoond wordt hoe hij zijn stoel kapot kreeg. Het is een compilatie van enkele fragmentjes van Mathieu die verschillende keren op de buzzer drukt. Zo zien we ook dat hij wel erg agressief omgaat met de stoelen van de coaches. “Ja Mathieu, kom het maar uitleggen op kantoor”, schrijft VTM onder de video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws