Vrouw van Bart De Pauw erg aangedaan door wat ze te horen krijgt na zelfmoordpoging: "Zo respectloos" Nieuws
Nieuws

Vrouw van Bart De Pauw erg aangedaan door wat ze te horen krijgt na zelfmoordpoging: "Zo respectloos"

Vrouw van Bart De Pauw erg aangedaan door wat ze te horen krijgt na zelfmoordpoging: "Zo respectloos"

Op dinsdag 14 februari werd Bart De Pauw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij probeerde om zichzelf van het leven te beroven. Inmiddels is de 54-jarige televisiemaker opnieuw thuis en werd er ook al veel gereageerd op het droevige nieuws.

Bart De Pauw heeft op dinsdagnamiddag het ziekenhuis opnieuw mogen verlaten nadat hij diezelfde ochtend een zelfmoordpoging ondernam. Dat laat zijn vrouw, Ines De Vos, weten. In Het Laatste Nieuws vertelt ze ook dat haar man heel wat steunbetuigingen gekregen heeft.

Maar helaas kwamen er ook heel wat haatreacties binnen op het nieuws. Die waren voornamelijk gericht naar de vrouwen die destijds een klacht indienden tegen Bart De Pauw. Dat vindt Barts vrouw Ines heel erg jammer.

“Waarom wordt er altijd zo gepolariseerd?", reageert ze in Het Laatste Nieuws. "De situatie is heel moeilijk geweest, zowel voor hen als voor ons. Het zou fijn zijn als de mensen wat minder hardvochtig zouden zijn en wat meer respectvol", besluit de vrouw van Bart De Pauw.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws