Vormen Janine Bischops en Hugo Sigal sinds kort een koppel? 'Familie'-actrice onthult plots meer Nieuws
Nieuws

Vormen Janine Bischops en Hugo Sigal sinds kort een koppel? 'Familie'-actrice onthult plots meer

Vormen Janine Bischops en Hugo Sigal sinds kort een koppel? 'Familie'-actrice onthult plots meer

Actrice Janine Bischops (81) is momenteel samen met Hugo Sigal (75) te zien in '#LikeMe'. Daarin spelen ze directeur Wolfs en oma Titin, een schattig koppeltje op leeftijd. Sinds de dood van Nicole zien we Janine ook steeds vaker in het gezelschap van Hugo. Er doen nu dan ook geruchten de ronde dat de twee een koppel zouden vormen.

Ook Janine Bischops is inmiddels op de hoogte van de roddels over haar en haar goede vriend Hugo Sigal. In HLN Showbits reageert de 'Familie'-actrice nu ook zelf op de geruchten.

Janine is blijkbaar erg aangedaan door de roddels. "Ik hoorde van mensen dat ze zeggen: ‘Ja, nu zal Hugo wel met Janine beginnen.' Daar is niks van aan. Wij zijn al 50 jaar vrienden", aldus Janine.

"Nicole en ik, wij waren één", legt ze uit. "Wij waren eigenlijk met ons drieën één. En dan zeggen ze zoiets", klinkt het verontwaardigd. "Hugo en ik zijn heel goede vrienden, maar liefde is er niet tussen ons", besluit ze stellig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws