Voormalige 'Familie'-actrice plots overleden: Sven De Ridder verscheurd van verdriet Nieuws
Nieuws

Voormalige 'Familie'-actrice plots overleden: Sven De Ridder verscheurd van verdriet

Voormalige 'Familie'-actrice plots overleden: Sven De Ridder verscheurd van verdriet

Acteur Sven De Ridder heeft via Instagram laten weten dat hij in diepe rouw is. De 48-jarige acteur heeft namelijk zopas afscheid moeten nemen van iemand die hem nauw aan het hart lag.

"Vandaag afscheid genomen van mijn dierbare collega en vriendin van de familie, Maria Bossers", schrijft Sven De Ridder bij een foto van de overleden actrice. Maria Bossers overleed op 22 januari op 84-jarige leeftijd. Afgelopen zaterdag 28 januari vond de begrafenis plaats.

"Haar jaarlijkse, zelfgeschreven kerstkaarten met poëzie zullen we missen alsook haar onverbloemde mening en haar humor! Het ga je goed lieve Maria", vervolgt Sven De Ridder nog op Instagram.

Voor wie 'Familie' al van in de beginjaren volgt, is Maria Bossers geen onbekende. Zij vertolkte enkele jaren de rol van Julienne Vandenabeele, de huishoudster van Guido Van den Bossche en Marie-Rose De Putter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws