Voormalig nieuwsanker Martine Tanghe zwaar in opspraak: "Genadeloos" Nieuws
Nieuws

Voormalig nieuwsanker Martine Tanghe zwaar in opspraak: "Genadeloos"

Voormalig nieuwsanker Martine Tanghe zwaar in opspraak: "Genadeloos"

Er duiken opvallende verhalen op over Martine Tanghe. Het voormalige nieuwsanker van de VRT zou helemaal geen makkelijke geweest zijn in de omgang.

Matthijs Van Nieuwkerk ligt zwaar onder vuur in Nederland. Hij zou mensen op de werkvloer gepest en gekleineerd hebben. Ook hier zouden echter tv-figuren rondlopen die een angstcultuur creëren op de werkvloer.

Dan wordt er in de HLN-podcast 'De Mediawatchers' verwezen naar Martine Tanghe. “De dag waarop Martine vertrokken is bij de VRT heeft men volgens mij hier en daar de vlag heeft uitgehangen”, aldus Mark Coenegracht. Die verhalen kwamen echter niet naar buiten. "Want zij was natuurlijk de lieveling van half Vlaanderen”, klinkt het.

Toch zijn die verhalen er wel. “Achter de schermen was ze een heel eigenzinnige en centristische vrouw, die alleen haar eigen beeld zag en daar alles voor liet sneuvelen. Wie nog maar in de buurt van haar schaduw kwam, werd genadeloos afgeblaft", zegt de journalist.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws