Voormalig 'Familie'-acteur Maxime De Winne heeft triest nieuws te melden: "Sterkte" Nieuws
Nieuws

Voormalig 'Familie'-acteur Maxime De Winne heeft triest nieuws te melden: "Sterkte"

Voormalig 'Familie'-acteur Maxime De Winne heeft triest nieuws te melden: "Sterkte"

Het is intussen al drie maanden geleden dat de kijkers van 'Familie' afscheid moesten nemen van acteur Maxime De Winne. Na acht jaar was de rol van Quinten uitgespeeld. Helaas heeft de 45-jarige acteur nu opnieuw droevig nieuws te melden op zijn sociale media.

Drie maanden geleden konden we Maxime De Winne voor de laatste keer aan het werk zien als Quinten in 'Familie'. Hij verdween in de gevangenis nadat hij betrapt werd op drugs smokkelen. Hoewel Maxime graag nog langer in 'Familie' had gespeeld, heeft hij er inmiddels vrede mee dat dat hoofdstuk afgesloten is.

“Elke soapacteur weet dat zijn rol eindig is en de voorbije jaren heb ik mezelf ook wel een paar keer afgevraagd hoelang ik dit nog kon blijven doen. Ik ben blij dat de makers dit nu voor mij hebben beslist en heb er ook vrede mee”, vertelde hij een tijdje geleden in Het Laatste Nieuws. Maar helaas heeft de acteur nu opnieuw geen goed nieuws te melden op zijn Instagrampagina.

De voormalige 'Familie'-acteur heeft namelijk zopas afscheid moeten nemen van zijn haan, Fredo. "Ik ga je missen. Dapper gestreden Fredo. Helaas", schrijft hij bij een foto van zijn overleden haan. Heel wat volgers willen Maxime dan ook een hart onder de riem steken. "Sterkte", lezen we meermaals in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws