Voor deze vrouw ruilt Marco Borsato zijn ex Leontine in: “Knappe blonde” Nieuws
Nieuws

Voor deze vrouw ruilt Marco Borsato zijn ex Leontine in: “Knappe blonde”

Voor deze vrouw ruilt Marco Borsato zijn ex Leontine in: “Knappe blonde”

Het is over en uit tussen Marco Borsato en Leontine. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is hij gespot met zijn nieuwe vlam.

Het is al even stil rond Marco Borsato. De zanger leeft sinds 2019 onder de radar, nadat bij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice’. Dat onderzoek is nog niet afgerond, maar wat wel vaststaat is dat het niet meer goed gaat komen met zijn ex-vrouw Leontine.

Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zouden Marco Borsato, Leontine en hun kinderen recent gespot zijn in een restaurant. Een spion vertelde aan Yvonne dat het duidelijk was dat de twee uit elkaar zijn. Bovendien wist iemand anders te vertellen dat Marco met een andere vrouw hand in hand over straat liep.

Het is nog niet duidelijk over wie het exact gaat, buiten dat het een knappe blonde vrouw is. Toch komt een bepaalde naam vaak terug: Denise Boekhoff. Marco zou zelfs met haar zijn vreemdgegaan toen hij nog samen was met Leontine.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws