Volgers van Natalia maken zich grote zorgen over dochtertje Bobbi-Loua: “Zou beter moeten weten” Nieuws
Nieuws

Volgers van Natalia maken zich grote zorgen over dochtertje Bobbi-Loua: “Zou beter moeten weten”

Volgers van Natalia maken zich grote zorgen over dochtertje Bobbi-Loua: “Zou beter moeten weten”

Natalia deelde zopas een video van haar dochtertje Bobbi-Loua op haar Instagrampagina. Echter wordt de zangeres meteen op de vingers getikt door verschillende ongeruste volgers.

Natalia vormt sinds 2018 een koppel met Frederik Binst. In 2020 kregen ze hun eerste kindje samen, een dochtertje genaamd Bobbi-Loua. In 2021 werd hun gezinnetje nog wat groter, want toen mochten ze hun zoontje Apollo verwelkomen. Op haar Instagrampagina deelt Natalia nu een leuk filmpje van haar dochtertje.

Zo krijgen we meer te zien van Bobbi-Loua die aan het paardrijden is. “Het kan niet rap, hoog, snel en zot genoeg gaan/zijn”, schrijft Natalia onder het filmpje. “Amazone in wording”, voegt ze er nog aan toe. “Leuk om te zien”, “Die is echt niet bang. Het is een durvertje”, “Top, eens ze deze kriebels heeft, geraak je er niet meer vanaf”, “Mooi”, “Schoonste hobby die er is”, “Leuk dat ze er zo’n plezier in heeft” en “Geweldig”, reageren haar volgers onder andere.

Toch maken verschillende fans van Natalia zich ook zorgen over de veiligheid van haar dochtertje. “Ik heb er niets mee te maken, maar zet die jonge dame een helm op haar hoofdje. Eén val kan al genoeg zijn om een eind aan al dat plezier te maken”, “Lesgever zou beter moeten weten” en "Ik zou je wel als tip willen geven om haar direct een helm te laten dragen. Het is een kleine moeite, maar kan letterlijk van levensbelang zijn”, klinkt het meermaals in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws