Eindelijk is het officieel: dit is de nieuwe vriend van 'Bachelorette' Elke Clijsters Nieuws
Nieuws

Eindelijk is het officieel: dit is de nieuwe vriend van 'Bachelorette' Elke Clijsters

Eindelijk is het officieel: dit is de nieuwe vriend van 'Bachelorette' Elke Clijsters

Elke Clijsters pronkt voor het eerst met haar nieuwe vriend op sociale media. Ze deelt een leuk plaatje van hun tweetjes en eindelijk weten we nu wie zich de gelukkige mag noemen.

Velen kennen Elke Clijsters nog van 'De Bachelorette', maar die zoektocht naar ware liefde draaide uit op een grote flop. Toch heeft ze nu eindelijk fantastisch nieuws te melden over haar liefdesleven, want ze verraste deze ochtend al haar volgers met een uniek plaatje. De ex-tennister laat voor het eerst meer van haar nieuwe vriend zien.

Op haar Instagrampagina deelt ze namelijk een bijzondere foto waarop ze kust met hem. “Veel liefde van ons. Fijn eindejaar”, aldus een verliefde en zeer gelukkige Elke. In de comments wensen haar volgers het nieuw koppeltje veel geluk toe. Bovendien lijken sommigen ook al te weten wie de nieuwe vriend van Elke is.

“Is dit Mike De Decker?”, vragen ze zich meermaals af. “Ik denk het!”, reageren anderen dan weer. “Was al langer duidelijk hé” en “Ik dacht het ook al”, schrijven ze ook nog. Mike De Decker is een professioneel darter en hij nam nog maar pas deel aan het WK darts. Vorige week werd hij uitgeschakeld in de tweede ronde.

Eindelijk is het officieel: dit is de nieuwe vriend van 'Bachelorette' Elke Clijsters
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws