Volgers erg bezorgd nadat Ellen Callebout foto deelt van haar hond Leo: "Gaat het een beetje?" Nieuws
Nieuws

Volgers erg bezorgd nadat Ellen Callebout foto deelt van haar hond Leo: "Gaat het een beetje?"

Volgers erg bezorgd nadat Ellen Callebout foto deelt van haar hond Leo: "Gaat het een beetje?"

De familie Verhulst moest begin oktober afscheid nemen van hun trouwe viervoeter Marcel. Nu postte Ellen voor het eerst een foto van zichzelf en haar andere hond, Leo, op Instagram. En die lokt meteen heel wat reacties uit bij haar volgers.

Ellen Callebout moest bijna twee maanden geleden afscheid nemen van haar bouvier Marcel. Gelukkig heeft ze wel nog altijd een andere harige vriend rondlopen in huis, Leo.

Nu deelde Ellen een prachtige foto van haar en Leo op Instagram. "Leo zijn eerste modeshoot. Zo trots", schrijft de vrouw van Gert Verhulst bij het mooie kiekje. Maar die foto zorgt nu ook voor veel ongerustheid bij haar volgers. Zij vragen zich massaal af hoe het met Ellen gaat sinds de dood van Marcel.

"Ik hoop dat je een beetje oké bent", schrijft een bezorgde fan. "Gaat het een beetje met Leo? En met jou? Respect hoe je met de problemen van Marcel omging", laat iemand anders weten. "Zo mooi, maar Marcel ontbreekt" en "Marcel zou trots zijn", klinkt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws