Vlak voor kroning van Charles: erg opvallende beelden van prins Harry en Meghan Markle uitgelekt Nieuws
Nieuws

Vlak voor kroning van Charles: erg opvallende beelden van prins Harry en Meghan Markle uitgelekt

Vlak voor kroning van Charles: erg opvallende beelden van prins Harry en Meghan Markle uitgelekt

Op zaterdag 6 mei wordt Charles III gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Al weken is er heel wat te doen rond het feit dat prins Harry zonder zijn vrouw Meghan Markle afreist naar Londen. Maar daar lijkt het koppel zich bijzonder weinig van aan te trekken.

Eerder raakte al bekend dat prins Harry de kroning van zijn vader op 6 mei zal bijwonen. Zijn vrouw Meghan Markle blijft thuis in Californië om de verjaardag van hun zoontje Archie te vieren. Hij wordt op dezelfde dag 4 jaar. Naar verluidt zou Harry meteen na de kroning opnieuw afreizen naar Amerika om ook een graantje te kunnen meepikken van het feestgedruis.

Maar het koppel lijkt zich allesbehalve zorgen te maken over de commotie rond de kroning. Zo zijn Harry en Meghan zopas gespot op een basketbalwedstrijd in Los Angeles. Daar zogen ze alle aandacht naar zich toe.

Kiss cam

Op een bepaald moment zoomde de camera, de zogenaamde ‘kiss cam’, namelijk in op het koppel. Harry wilde Meghan een liefdevolle kus geven, maar die schoot in de lach en weigerde ietwat giechelend om hem voor de camera te zoenen. Toch leken de twee het wel erg gezellig te hebben. Het koppel is dus duidelijk niet te echt bezig met de kroning van koning Charles.

Bron: Twitter
Bron: Twitter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws