ShowbizzTime

Vincent Banic en Bab Buelens hebben fantastisch nieuws te melden: "Proficiat allebei!"

Vincent Banic en Bab Buelens
I Foto: Instagram I
door Redactie

Bab Buelens en Vincent Banić werden allebei bij het grote publiek bekend door hun rol in ‘Familie’. Achter de schermen werden de twee ook verliefd op elkaar. Ondertussen is het acteurskoppel al 1,5 jaar getrouwd. Nu hebben Bab en Vincent nog meer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Bab Buelens en Vincent Banić liepen elkaar zo’n 9 jaar geleden voor het eerst tegen het lijf. Maar pas enkele jaren later, op de set ‘Familie’, sloeg de vonk echt over. Toch kon het koppel hun relatie lang geheimhouden voor de buitenwereld. In juni 2021 stapten Bab Buelens en Vincent Banić ook in alle stilte in het huwelijksbootje.

Op Instagram heeft het koppel nu bijzonder nieuws te melden. Zo laten Bab en Vincent weten dat ze op 1 februari exact zes jaar samen zijn. Daarmee onthullen ze ook voor het eerst wanneer ze precies een koppel geworden zijn, namelijk in 2017. Pas twee jaar later, in 2019, maakten ze hun relatie officieel bekend.

Zowel Bab als Vincent deelde op Instagram ook enkele prachtige kiekjes van hun tweetjes. “Zes jaar met jou is nog niet genoeg voor mij”, schreef Vincent bij de foto’s. De twee krijgen dan ook heel wat felicitaties. “Proficiat allebei!”, “Gefeliciteerd schatjes!”, “Jullie zijn een prachtig koppel!” en “Zo cute! Proficiat!”, klinkt het in de reacties onder de foto’s.

Laatste nieuws