Viktor Verhulst kondigt groot nieuws aan maar krijgt meteen bakken kritiek: "Enkel en alleen door zijn achternaam" Nieuws
Nieuws

Viktor Verhulst kondigt groot nieuws aan maar krijgt meteen bakken kritiek: "Enkel en alleen door zijn achternaam"

Viktor Verhulst kondigt groot nieuws aan maar krijgt meteen bakken kritiek: "Enkel en alleen door zijn achternaam"

Onlangs raakte al bekend dat zender Play4 bezig is met een nieuw showbizzmagazine. Nu is er ook meer informatie gelekt over wie dat showbizzmagazine zal presenteren.

Zo is Viktor Verhulst, de 28-jarige zoon van Gert Verhulst, een van de namen die het gloednieuwe programma zal presenteren. Het productiehuis Dedsit, dat gerund wordt door Gert Verhulst en James Cooke, zou volop bezig zijn met de uitwerking van het programma.

Veel kan de zender nog niet kwijt over het programma maar volgens Het Laatste Nieuws zou het showbizzmagazine ‘Play Café’ gaan heten. Ook ex-Miss België Celine Van Ouytsel zou een van de gezichten worden van het programma.

Maar Viktor Verhulst wordt nu overladen met kritiek. "Het zijn precies goudklompjes die Verhulsten. Alleen de naam telt en de rest is van geen belang", klinkt het in de reacties. "Altijd hetzelfde liedje, kennen ze niemand anders?", "Ons kent ons!" en "Enkel en alleen door zijn achternaam!", luidt het ook nog in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws