Viktor Verhulst doet onrustwekkende bekentenis over zijn gezondheid: "Rampzalig" Nieuws
Nieuws

Viktor Verhulst doet onrustwekkende bekentenis over zijn gezondheid: "Rampzalig"

Viktor Verhulst doet onrustwekkende bekentenis over zijn gezondheid: "Rampzalig"

Viktor Verhulst is te gast in ‘Effe Relativeren’, de podcast van de Nederlandse YouTuber Kaj Gorgels. Daarin praat de zoon van Gert Verhulst openlijk over zijn alcoholgebruik en hij geeft toe dat hij best veel glaasjes drinkt.

Viktor Verhulst vertelt in de podcast ‘Effe Relativeren’ aan presentator Kaj Gorgels dat hij twee jaar geleden een heftige zomer heeft meegemaakt waarin hij heel veel dronk. Na die zomer nam hij een drastisch besluit en stopte hij vijftig dagen met alcohol consumeren. “Dat was onwaarschijnlijk hoe goed je je dan voelt”, biecht hij op.

Gezond zijn, fris opstaan in de ochtend en je fysiek veel beter voelen. “Dit gevoel is zo heerlijk”, dacht Viktor toen. Daarom wou hij dit verderzetten na die vijftig dagen, maar dat bleek toch niet zo eenvoudig te zijn. “Op dag 51 heb ik toch gedronken en ik vond het zo leuk dat ik me niet meer kon inbeelden dat ik het niet deed”, vertelt hij. Ook nu drinkt hij nog steeds.

“Als ik mijn consumpties in één week optel, zit ik in een rampzalige categorie”, bekent hij. “Maar ik voel dat zelf niet zo aan”, aldus Viktor. Hij legt uit dat hij graag herinneringen maakt, maar dat hij van een nuchtere avond weinig tot niets onthoudt. “Daar hou je gewoon weinig herinneringen aan over. Dat is echt wel iets waar ik soms zwaar mee worstel”, bedenkt hij zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws