ShowbizzTime

Vier weken na bevalling verbluft Astrid iedereen met beelden van blote buik: "En al zo'n lijntje!"

Astrid Coppens
I Foto: Instagram I
door Redactie

Astrid Coppens is onlangs voor de tweede keer mama geworden. Samen met haar man Bram geniet ze nu volop van haar twee kindjes. Ze laat ook weten hoe het met haar gaat na de bevalling. 

Op 24 oktober mochten Astrid Coppens en haar man Bram hun tweede dochtertje verwelkomen. De kersverse mama geeft nu een update over hoe het gaat met haar. “Ondertussen zijn we vier weken na de bevalling van Joey-Lee. Ik voel me bijna terug de oude”, klinkt het enthousiast. 

In het filmpje zien we de mama spelen met de kleine spruit. Toch is er nog iets dat opvalt, want Astrid draagt een erg kort topje. Ze toont trots haar blote buik en het lijkt wel alsof ze nooit zwanger is geweest. Zo is er geen buikje meer te bespeuren en heeft ze ook geen striemen. 

Ook haar volgers merken dat al snel op. “Wauw Astrid, je ziet er geweldig uit”, “Ongelooflijk dat er een flink baby’tje zo recent nog in je zat”, “Terug een figuur als tevoren”, “Hier sta ik dan met mijn striemen en zwangerschapsbuik” en “Hoe slank en strak ben jij al terug”, klinkt het in de commentaren. 

Laatste nieuws