Verzoening tussen André Hazes en zijn moeder Rachel in de maak? De zanger zegt waar het op staat  Nieuws
Nieuws

Verzoening tussen André Hazes en zijn moeder Rachel in de maak? De zanger zegt waar het op staat 

Verzoening tussen André Hazes en zijn moeder Rachel in de maak? De zanger zegt waar het op staat 

Volgens verschillende Nederlandse juicekanalen ging het de laatste tijd niet goed tussen André Hazes en zijn moeder Rachel. Op ‘Holland Zingt Hazes’ heeft de zanger daar wat over te zeggen.

Sinds de zogenaamde ‘briefgate’ die veroorzaakt werd door Yvonne Coldeweijer zouden André Hazes en zijn moeder zo goeds al geen contact meer hebben gehad. De juicekoningin had toen een brief ontvangen die André had geschreven voor zijn ex-vriendin en Coldeweijer insinueerde dat André’s moeder die brief misschien wel naar haar verstuurd had.

Dit weekend vond in de Ziggo Dome in Amsterdam ‘Holland Zingt Hazes’ plaats en daar maakte André meteen zijn grote comeback als zanger. Backstage praatte hij nog even met De Telegraaf en daar vertelde hij dat het goed gaat met zijn moeder. “Die is gewoon in de zaal en die heeft gewoon een feestje”, klonk het.

Daarnaast denkt André ook dat hij nu een gezonde band heeft met Rachel. “Ik denk dat onze band is hoe het hoort te zijn tussen een dertigjarige en zijn moeder”, onderstreepte hij. “Op momenten dat we elkaar zien, is het gewoon goed”, benadrukte de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws