ShowbizzTime

Vertrekt Fabrizio Tzinaridis naar het buitenland?: "Bij deze kondig ik mijn carrièreswitch aan"

Fabrizio
I Foto: Instagram I
door Redactie

Fabrizio Tzinaridis deelt een opmerkelijk bericht op zijn Instagramverhaal. De realityster lijkt nieuwe ambities te hebben en zou daarvoor met plezier naar verre oorden willen trekken. 

Fabrizio Tzinaridis kennen we nog van tv-programma’s ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’. Daarnaast is hij ook actief als tattoo-artiest, maar hij laat nu toch blijken dat hij iets anders op het oog heeft. Hij kondigt namelijk groot nieuws aan op sociale media. 

“Bij deze kondig ik mijn carrièreswitch aan”, klinkt het. Hij onthult meteen ook zijn grootse plannen. “Ik ga bij Saoedi-Arabië voetballen”, aldus Fabrizio. Daar heeft hij een goede reden voor, want de prins van Saoedi-Arabië beloont de spelers van dat elftal met peperdure cadeaus. 

Afgelopen dinsdag heeft Saoedi-Arabië de publieksfavoriet Argentinië ingemaakt op het WK voetbal in Qatar. Om de spelers te bedanken voor hun inzet zullen zij allemaal een Rolls Royce krijgen van de Saoedische prins. Fabrizio zal alvast niet de enige zijn die het team zal willen vervoegen. 

Fabrizio Tzinaridis Instagramverhaal

Laatste nieuws