Vertrekt Camille Dhont definitief naar Duitsland? Zangeres verklapt meer net voor Duits debuut Nieuws
Nieuws

Vertrekt Camille Dhont definitief naar Duitsland? Zangeres verklapt meer net voor Duits debuut

Vertrekt Camille Dhont definitief naar Duitsland? Zangeres verklapt meer net voor Duits debuut

Volgende week is het zover. Dan komt de eerste Duitstalige single van Camille Dhont uit. De zangeres is klaar om Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te veroveren, maar zal ze dan nog wel in België blijven? Daar vertelt ze nu zelf meer over.

Camille Dhont tekende al een tijdje geleden een platencontract bij een Duits label, maar nu maakt ze haar grote droom om door te breken in het buitenland ook echt waar. Op 14 april komt namelijk de Duitse versie van haar monsterhit ‘Vuurwerk’ uit. Of ‘Feueurwerk’ net zo’n knaller zal worden, valt nog af te wachten, maar de zangeres ziet het alvast helemaal zitten.

Daarnaast beseft ze maar al te goed dat ze hard zal moeten werken. “In Duitsland ben ik nog totaal onbekend en moeten we nog afwachten wat het wordt. Ik moet daar van nul beginnen”, vertelt Camille aan De Zondag. “Maar als ik iets doe, wil ik het wel goed doen”, geeft ze toe. “Dus ik ga er alles aan doen om er een succes van te maken”, klinkt het.

Toch zal ze haar fans in Vlaanderen niet uit het oog verliezen. “Ik zal een perfecte match tussen Duitsland en België proberen te vinden”, onderstreept ze. “België zal hoe dan ook altijd de belangrijkste plaats in mijn hart innemen. De liefde voor mijn fans hier is héél groot”, verduidelijkt ze. “Ik zal altijd terugkeren”, besluit Camille.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws