Verschrikkelijk wat André Hazes te horen krijgt Nieuws
Nieuws

Verschrikkelijk wat André Hazes te horen krijgt

Verschrikkelijk wat André Hazes te horen krijgt

De aankondiging op Videoland dat de documentaire van André Hazes binnenkort te zien zal zijn, lokt heel veel negatieve reacties uit. Niet iedereen zit te wachten op de avonturen van André in zijn leven.

De voorbije tijd bleef André heel bewust uit de media. Intussen werd er wel een documentaire opgenomen in zijn gevecht tegen zijn verslaving en de zoektocht naar zichzelf. Binnenkort is die te zien op het Nederlandse Videoland.

Op de Instagrampagina van Videoland regent het echter negatieve commentaren op die aankondiging. "Zijn er serieus mensen die dit willen zien?", schrijft iemand. "Deze vent, waarom krijgt hij nog een podium?" Iemand anders schrijft: "Ongelofelijk, Videoland. Schandalig. Ik zeg mijn abonnement per direct op. Wauw wie jullie een podium geven. Vol leugens!"

Mama Rachel Hazes is wel apetrots op haar zoon. "Lieve Dré, ik weet als geen ander hoe diep jij hebt gezeten. Soms moet je van ver komen om te beseffen hoe mooi het leven wel kan zijn. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou schat wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws