ShowbizzTime

Verrassing van jewelste: Jacques Vermeire kondigt groot nieuws aan over 'FC De Kampioenen'

FC De Kampioenen
I Foto: RV I
door Redactie

Afgelopen zomer was er heel wat te doen rond ‘FC De Kampioenen’. Verschillende afleveringen werden door de VRT geschrapt omdat er ongepaste uitspraken in voorkwamen. Maar nu heeft Jacques Vermeire, die jarenlang gestalte gaf aan DDT, ontzettend leuk nieuws bekendgemaakt over de populaire reeks.

Vanaf nu is er namelijk een bouwset te koop van ‘FC De Kampioenen’. Daarmee heeft de reeks een bijzondere primeur te pakken. Zo is ‘FC De Kampioenen’ de eerste Vlaamse serie die zijn eigen bouwset krijgt. Daarmee gaat ‘FC De Kampioenen’ grote series zoals ‘Friends’ achterna.

En er is nog meer goed nieuws, want er zijn maar liefst twee bouwsets beschikbaar: ‘Het Veld’ en ‘De Tribune’. Met de bouwsets kan je dus ofwel het veld ofwel de tribune nabouwen. Er zitten telkens ook een aantal figuurtjes van ‘FC De Kampioenen’ in de bouwsets.

Zo is er bijvoorbeeld ook een miniversie van DDT gemaakt. Het was ook Jacques Vermeire die het nieuws bekendmaakte op Instagram. “Dat DDT hier is nagemaakt en wordt opgenomen in deze bouwsets doet mij alleen maar eer en plezier aan”, laat Vermeire weten aan Het Laatste Nieuws. De bouwsets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Laatste nieuws