Grote schok in het 'Big Brother'-huis: "Bewoner wil vrijdag vrijwillig opstappen" Nieuws
Nieuws

Grote schok in het 'Big Brother'-huis: "Bewoner wil vrijdag vrijwillig opstappen"

Grote schok in het 'Big Brother'-huis: "Bewoner wil vrijdag vrijwillig opstappen"

In 'Big Brother' sukkelt de 66-jarige Rob al een tijdje met zijn gezondheid. Nu heeft hij aan Big Brother laten weten dat hij graag zou willen vertrekken.

Inmiddels zijn de genomineerden voor deze week bekend: Ali, Charlotte of Lindsey moet komende zaterdag het huis verlaten. Dat heeft Michelangelo beslist nadat hij de Power of Nomination won. Maar Rob had gehoopt dat hij genomineerd zou zijn.

De 66-jarige bewoner gaf eerder al aan dat hij wil opstappen. Rob sukkelt namelijk al een tijdje met zijn gezondheid en heeft het moeilijk met de verveling die toeslaat. Nu raakte bekend dat Rob van plan is om vrijdag vrijwillig het 'Big Brother'-huis te verlaten.

Zo heeft hij op donderdagochtend in de dagboekkamer zijn 24 uur bedenktijd aangevraagd. Dat houdt in dat hij binnen 24 uur mag vertrekken als hij dan nog altijd achter zijn keuze staat om het 'Big Brother'-huis te verlaten. Wij zijn alvast benieuwd welke keuze hij zal maken en welke invloed dat zal hebben op de genomineerden van deze week.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws