Verrassing alom: nieuw personage Finn in 'Familie' is de dochter van iemand uit de cast Nieuws
Nieuws

Verrassing alom: nieuw personage Finn in 'Familie' is de dochter van iemand uit de cast

Verrassing alom: nieuw personage Finn in 'Familie' is de dochter van iemand uit de cast

Sinds deze week heeft er een nieuw personage haar intrede gemaakt in 'Familie', namelijk Finn, de biologische dochter van Rudi (Werner De Smedt). Maar Finn is in het echte leven ook de dochter van iemand van de cast van 'Familie'.

Deze week konden we kennismaken met Finn, de biologische dochter van Rudi. Hij was donor voor Eva (Lotte Vannieuwenborg), een jeugdvriendin van Zjef (Jan Van Den Bosch). Eva wilde enkele jaren geleden samen met haar vrouw Manon een kind van Zjef, maar toen die onvruchtbaar bleek, werd Rudi de biologische vader van Finn.

Nu Eva een grote reis wil maken met Manon, verblijft de kleine Finn voor vier weken bij Rudi en Zjef. En dat is geen onbekend gezicht. Sam, die het personage van Finn vertolkt, is in het echte leven namelijk de dochter van iemand uit de cast.

Zo is Jan Van Den Bosch, die al jaren de rol van Zjef voor zijn rekening neemt in 'Familie', in het echte leven de papa van Sam. "Sam heeft daarvoor casting gedaan en de makers vonden haar goed", vertelde Jan daar afgelopen zomer over. "Ze heeft al een paar opnamedagen achter de rug en doet dat uitstekend. En vooral: ze vindt het leuk", klonk het toen ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws