Verrassend: Joren uit 'Blind Getrouwd' is erg goed bevriend met déze bekende Vlaming Nieuws
Nieuws

Verrassend: Joren uit 'Blind Getrouwd' is erg goed bevriend met déze bekende Vlaming

Verrassend: Joren uit 'Blind Getrouwd' is erg goed bevriend met déze bekende Vlaming

Het was al bekend dat Joren uit 'Blind Getrouwd' ooit een relatie had met Kathleen Aerts. Hij blijkt ook goed bevriend te zijn met een bekende Vlaming.

Joren is namelijk een goeie vriend van zanger Christoff. De schlagerzanger was echter niet aanwezig op het huwelijksfeest van Joren en Lien. “We mochten maar een beperkt aantal mensen uitnodigen voor het trouwfeest, maar normaal gezien zou hij daar zeker bij geweest zijn. Maar jammer genoeg was hij die 2de juni net in Spanje voor zaken”, verduidelijkt Joren in Dag Allemaal.

Christoff was de belangrijke dag voor Joren echter niet vergeten. Op de trouwdag van Joren stuurde de zanger een berichtje. Voor Joren was dat uiteraard een erg spannende dag.

“Het is sowieso een moment waar je enorm naartoe leeft. Je wilt echt die vrouw leren kennen en ontdekken waarom je gematcht bent. Die dag van de trouw is dan ook heel intensief.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws