Verontrustende berichten over André Hazes Nieuws
Nieuws

Verontrustende berichten over André Hazes

Verontrustende berichten over André Hazes

André Hazes heeft te kampen met een burn-out. Dat meldt zijn management. Hij neemt de komende tijd dus rust.

"André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop”, klinkt het. “Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Donderdag werd al bekend dat de concerten van de zanger op 15 en 16 oktober in de Ahoy zijn verplaatst. Met de huidige coronaregels, die bij concerten slechts een bezetting van 75 procent toestaan, is het niet mogelijk de shows op een financieel verantwoorde manier door te laten gaan. De concerten worden een jaar verplaatst en zullen nu eind oktober 2022 plaatsvinden.

De vriendin van André, Sarah van Soelen, vertrok eerder deze week al naar Spanje, waar ze professionele hulp krijgt om om te gaan met de media-aandacht. De laatste maanden kregen André en Sarah enorm veel bagger over zich heen. Dat wordt hen nu dus even teveel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws