Véronique Leysen zit er helemaal door en deelt zeer triest nieuws over haar zoontjes Nieuws
Nieuws

Véronique Leysen zit er helemaal door en deelt zeer triest nieuws over haar zoontjes

Véronique Leysen zit er helemaal door en deelt zeer triest nieuws over haar zoontjes

Véronique Leysen en presentator Thomas Vanderveken zijn inmiddels de trotse ouders van drie zoontjes. In juni beviel de onderneemster nog van haar jongste telg, die de naam Romeo kreeg. Maar Véronique laat nu op Instagram weten dat het niet zo goed gaat met haar en twee van haar zoontjes.

Véronique Leysen en Thomas Vanderveken verwelkomden op 1 juni hun derde zoontje, Romeo. Het koppel heeft ook al twee oudere zoontjes: Otto en Isaï. Otto werd in 2017 geboren, Isaï in 2020. Inmiddels zijn Vanderveken en Leysen ook al 14 jaar samen.

Maar nu heeft de onderneemster minder goed nieuws gedeeld op haar Instagram Stories. Leysen was al een tijdje niet meer zo actief op sociale media en nu heeft ze daarvoor ook een verklaring gegeven. "Ik ben hier niet veel geweest omdat het leven te druk is", begint Véronique.

"Een week schoolvakantie, naar de kust met drie kinderen en daarna werden er twee ziek", klinkt het. Ze is momenteel bezig met nieuwe interieurprojecten en probeert ook haar studies opnieuw op te pikken, maar dat lukt helaas nog niet. "Daar ben ik nog niet klaar voor", bekent Véronique. Maar de onderneemster wil toch graag op een positieve noot eindigen. "Het hebben van een pasgeboren baby en twee peuters is vermoeiend, maar ik geniet van elke seconde", aldus Véronique.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws