Véronique De Kock openhartig over 'The Masked Singer'-deelname: "Dát was een domper" Nieuws
Nieuws

Véronique De Kock openhartig over 'The Masked Singer'-deelname: "Dát was een domper"

Véronique De Kock openhartig over 'The Masked Singer'-deelname: "Dát was een domper"

Gisteren werd Véronique De Kock ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. Nu vertelt de ex-Miss België wat meer over deze bijzondere ervaring en haar uitschakeling. Bovendien moet ze ook nog wat kwijt over gastjurylid Karen Damen.

In de zevende aflevering van 'The Masked Singer' was het tijd voor 'The Big Bang'. De acht overgebleven Masked Singers gaven opnieuw het beste van zichzelf, maar uiteindelijk eindigde het avontuur voor Mummie. Niemand minder dan ex-Miss België Véronique De Kock zat in dat pak en dat zagen veel fans van het programma niet aankomen.

Zo bestond er bij het publiek heel wat twijfel over de identiteit van Mummie. “Bij de lancering, het loslaten van Mummie op Vlaanderen, werd er een cd gegeven aan alle radiostations", legt Véronique uit. "Toen werd er massaal geopperd dat ik Evi Hanssen was”, vertelt ze. Niet alleen de kijkers thuis, maar ook de jury heeft heel wat namen genoemd.

“Die zijn zoveel verschillende richtingen uitgegaan. I loved it”, geeft ze toe. Zo dacht Kevin Janssens zelfs even dat Mummie een man was. “Mijn naam is nooit genoemd tot natuurlijk een zekere Karen Damen in aflevering zeven plots in de jury komt”, aldus Véronique. Karen wist haar diezelfde aflevering nog te ontmaskeren. “Dan heb je wel zoiets van: ‘Meent die dat?’ Ja, dat was wel even een domper”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws