ShowbizzTime

Véronique De Kock kon 'The Masked Singer'-deelname bijna niet geheimhouden: "Ik was zó stom" 

Véronique De Kock
I Foto: VTM I
door Redactie

Na zeven afleveringen is er een einde gekomen aan het ‘The Masked Singer’-avontuur van Mummie. Na haar uitschakeling blikt Véronique De Kock terug op het avontuur en ze onthult dat ze moeite had met haar deelname te verzwijgen.

Zes afleveringen lang werd de naam van Véronique De Kock niet genoemd door de speurdersjury. Tot gisteren, toen Karen Damen nog eens opdook in het populaire VTM-programma. “Die zegt gewoon over dat filmpje: ‘Oké, dat, dat en dat. Dat is De Kock, hé.’ Ja, dan heb je wel zoiets van: ‘Meent die dat?’”, aldus de ex-Miss België. 

Eerst wilde Véronique alleen aan haar man vertellen dat ze meedeed aan ‘The Masked Singer’, maar door een slippertje wist ook haar oudste zoon van haar deelname af. “Ik was zo stom om het contract op de keukentafel te laten liggen”, geeft ze eerlijk toe. “Mijn oudste zoon had het gezien en er stond ook iets interessants op in het genre van ‘geheimhoudingscontract’. Toen wist hij het, maar hij is achttien, dus hij kan wel zwijgen”, legt ze uit. 

Ook haar jongste zoon begon iets op te merken. “Ik was dan op een bepaald moment zó vaak hetzelfde liedje aan het oefenen, dat mijn jongste zoon wou weten waarvoor het was”, klinkt het. “Hij begon ook al mee te zingen en de pasjes in te oefenen, dat was zó schattig”, zegt Véronique. Toch wist hij haar niet te ontmaskeren. “Hij is nog maar negen en kent het programma nog niet, of toch niet voordat ik meedeed”, besluit ze. 

Laatste nieuws