Vernederde ex-vriendin van Adriaan Van den Hoof klapt uit de biecht: “Huidige vriendin ook bedrogen” Nieuws
Nieuws

Vernederde ex-vriendin van Adriaan Van den Hoof klapt uit de biecht: “Huidige vriendin ook bedrogen”

Vernederde ex-vriendin van Adriaan Van den Hoof klapt uit de biecht: “Huidige vriendin ook bedrogen”

Enkele weken geleden weken was Adriaan Van den Hoof voor het eerst weer op het scherm te zien sinds de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres. Daarin betuigde hij ook zijn spijt. In Dag Allemaal reageert een van de vrouwen die een klacht tegen hem indiende nu op zijn spijtbetuigingen.

Kort voordat het nieuws vorig jaar in mei uitlekte over het wangedrag van de presentator, had de vrouw nog een telefoongesprek met Adriaan. “Kort voor de bom barstte, had ik een woedende Adriaan aan de lijn”, vertelt de vrouw in Dag Allemaal. “Hij had net te horen gekregen dat hij ‘Switch’ niet meer zou mogen presenteren en dat hij zijn comedytournee niet zou kunnen afmaken", aldus de vrouw.

Uiteindelijk gaf de presentator ook zijn ontrouw toe. En blijkbaar zou hij ook zijn huidige vriendin, Emily Meersman, bedrogen hebben. "Hij heeft toen ook eindelijk toegegeven dat hij iets had met meerdere vrouwen tegelijk, onder wie gek genoeg zijn huidige vriendin", klinkt het. In dat gesprek heeft hij ook voor het eerst zijn excuses aangeboden. "Maar of ik daar geloof aan hechtte? Da’s moeilijk", bekent de vrouw.

"Zo zit Adriaan in elkaar: eerst maakte hij me uit voor alles en nog wat, dan stuurde hij lieve berichten en ’n tijdje later zat het spel weer op de wagen", legt ze uit. Adriaan beweerde ook dat hij niet wist vanwaar de klachten kwamen. "Ik vind het heel erg dat hij zogezegd niet weet waar de klachten vandaan komen. Dat iemand hem een loer wil draaien en wij ‘zomaar’ klacht indienen, is dikke zever", besluit de vrouw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws