Vermeend slachtoffer van Marco Borsato reageert voor het eerst: "Ik weet dat het wel waar is" Nieuws
Nieuws

Vermeend slachtoffer van Marco Borsato reageert voor het eerst: "Ik weet dat het wel waar is"

Vermeend slachtoffer van Marco Borsato reageert voor het eerst: "Ik weet dat het wel waar is"

Vorige week raakte bekend dat het onderzoek naar het grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato ten tijde van 'The Voice of Holland' werd geseponeerd. Het onderzoek vanwege de aangifte van een 22-jarige vrouw, loopt daarentegen wel nog. Zij heeft nu voor het eerst gereageerd in de Nederlandse media.

Marco Borsato zal niet verder vervolgd worden voor zijn vermeende wangedrag bij 'The Voice of Holland'. Maar daarmee is hij nog niet helemaal af van de Nederlandse justitie. Een maand voor de beruchte 'Boos'-uitzending deed een 22-jarig meisje namelijk aangifte tegen hem. Zij zegt dat ze op minderjarige leeftijd betast werd door de zanger.

De vrouw heeft nu ook voor het eerst gereageerd bij het Nederlandse RTL Boulevard. "Ik weet dat het wel waar is", zegt de 22-jarige vrouw. "Er zijn dingen gebeurd die volgens onze wet niet mogen en daar moet een rechter uitspraak over doen", aldus de vrouw.

Al eist ze geen schadevergoeding. "Er is geen sprake van wraak. Omstandigheden doen er niet toe. Het is voor beide partijen en hun dierbaren heel vervelend dat het allemaal zo lang moet duren. Maar het is ook goed dat er zo zorgvuldig onderzoek gedaan wordt", besluit de vrouw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws