Verhuist Stephanie Planckaert binnenkort met haar gezin naar Frankrijk? Ze onthult zelf het antwoord Nieuws
Nieuws

Verhuist Stephanie Planckaert binnenkort met haar gezin naar Frankrijk? Ze onthult zelf het antwoord

Verhuist Stephanie Planckaert binnenkort met haar gezin naar Frankrijk? Ze onthult zelf het antwoord

De Planckaerts zijn al een tijdje bezig met de verbouwingen van hun kasteel in Frankrijk. Eddy en Christa Planckaert brengen er al het meeste van hun tijd door. Maar ziet dochter Stephanie zo'n verhuis met haar gezin ook zitten? In Story onthult ze samen met haar man Christopher het antwoord.

Hoewel de werken in hun kasteel in Frankrijk al goed opgeschoten zijn, is er toch nog heel wat werk aan. "Ik verwacht dat het pas binnen anderhalf jaar volledig af zal zijn", vertelt Christopher in Story. Een verhuis naar Frankrijk zit er dus niet meteen in.

"Nee, onze kinderen gaan in België naar school en bovendien hebben we in Wallonië nog zakelijke activiteiten", aldus Christopher. "Eigenlijk is permanent wonen in Frankrijk nooit het opzet van onze familie geweest", geeft Christopher toe. Dat beaamt ook zijn vrouw Stephanie.

"We hebben vier maanden geprobeerd om in Frankrijk te wonen, met afstandsonderwijs voor onze kinderen", vertelt Stephanie. Maar hun dochter Iluna en hun zoon Mageno vonden hun draai niet. "Ze misten de routine van naar school gaan en wilden onder de mensen komen. Dus kozen we ervoor om de kinderen in België naar school te laten gaan", aldus Stephanie. "Misschien gaan we er in de toekomst wel meer zijn dan in België, zoals Eddy en Christa nu al", besluit Christopher.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws