Verdwijnt ook Sabine Hagedoren van het scherm? Ze geeft een openhartig antwoord Nieuws
Nieuws

Verdwijnt ook Sabine Hagedoren van het scherm? Ze geeft een openhartig antwoord

Verdwijnt ook Sabine Hagedoren van het scherm? Ze geeft een openhartig antwoord

Frank Deboosere zwaait af als weerman. Hij gaat met pensioen na 36 jaar trouwe dienst. Wat gebeurt er intussen met Sabine Hagedoren?

Sabine is 54 jaar en is ook al jaren een vast schermgezicht als weervrouw op de VRT. Zij heeft geen ambitie om af te zwaaien en wil graag doorgaan tot aan haar pensioen. "Ik ben nu 54 jaar. Als ik tot mijn pensioen bij de VRT mag blijven, zal ik langer het weer gepresenteerd hebben dan Armand Pien. En ik doe mijn werk nog altijd dolgraag. Dus als het aan mij ligt: ja", klinkt het in HUMO.

Echt veel contact had Sabine niet met Frank Deboosere. Nochtans waren ze wel jarenlang de vaste weergezichten. "Frank en ik hebben dertig jaar samengewerkt, maar als we elkaar bij wijze van spreken dertig keer gezien hebben, zal het veel zijn", onthult ze. De dagen dat hij het weerbericht presenteerde, was ik er niet - en omgekeerd. We belden wel geregeld, maar vooral om pakweg onze vakanties op elkaar af te stemmen."

"Ik mag dus niet zeggen dat ik hem heel goed ken, maar ik keek natuurlijk wél altijd naar zijn weerpraatje. En hij ook naar het mijne, denk ik", zegt Sabine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws